Mohammed Dauda (rechts) in duel met Cuco Martina van Feyenoord. De Ghanees staat tegen ADO Den Haag op de linkervleugel. Navarone Foor zit daarmee op de bank.
Volledig scherm
Mohammed Dauda (rechts) in duel met Cuco Martina van Feyenoord. De Ghanees staat tegen ADO Den Haag op de linkervleugel. Navarone Foor zit daarmee op de bank. © VI Images

Sloetski verrast met Dauda op de vleugel bij Vitesse

ARNHEM - Leonid Sloetski komt voor de wedstrijd van Vitesse tegen ADO Den Haag met een nieuwe verrassing. De Rus posteert Mohammed Dauda zaterdag in de residentie als middenvelder op de linkervleugel. In de spits koppelt de Russische coach talent Thomas Buitink aan Bryan Linssen.

9 reacties

 • Ram

  3 jaar geleden
  Waarom luklt het toch elke keer net niet. Met deze selectie zou je toch bij de top 4 moeten kunnen komen ...en blijven. Maar ja,het kan altijd erger. Kijk eens naar NEC. Zo zielig als dat je ploegje is . Zo een prachtige stad verdient toch beter. Als je door Nijmegen loop zie je toch dat er geld genoeg is om een goeie ploeg neer te zetten. 
 • Esquiare

  3 jaar geleden
  Ik vind het niet zo verrassend, Dauda is gehaald als aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan.
 • Anton

  3 jaar geleden
  Zware pot gehad weer afgelopen avond? Even de frustratie botvieren op de buurman en dan weer op naar de volgende topper tegen welk beloften elftal ook al weer?
 • Jan van Loon

  3 jaar geleden
  Beste ADNEC de jaarrekening is gewoon openbaar en daarin staat een positief eigen vermogen van ruim 25 miljoen. Beetje dom om dan te gaan liegen he! Succes met jong ajax en jullie gepubliceerde negatieve eigen vermogen van -3 miljoen. Wat een ellende en wanbeleid, dat gaat niet lang goed meer.
 • Deduif

  3 jaar geleden
  Ach Roy zal wel een Nekker wezen ;-)