De Airborne in zijn pure vorm. Veteraan Wilf Oldham geniet in GelreDome. De Brit werd op 28 augustus jongstleden 101 jaar.
Volledig scherm
De Airborne in zijn pure vorm. Veteraan Wilf Oldham geniet in GelreDome. De Brit werd op 28 augustus jongstleden 101 jaar. © Rolf Hensel

Speciaal tenue Vitesse en lied Ben Saunders voor Airborne-wedstrijd: Geen brug te ver

ARNHEM - Vitesse zit boordevol energie. De club trekt deze week Europa in en zet vol in op het Airborne-duel. Dat moet zondag weer een spektakelstuk worden. Voor de traditiewedstrijd is speciaal een lied gecomponeerd door Ben Saunders, winnaar van The Voice Of Holland in 2011: ‘Geen brug te ver’. De eredivisionist draagt ook een exclusief tenue.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.