Thomas Letsch heeft op bezoek bij Willem II te maken met een verzwakte achterhoede
Volledig scherm
Thomas Letsch heeft op bezoek bij Willem II te maken met een verzwakte achterhoede © BELGA

Spoeling wordt dun in de defensie van Vitesse

ARNHEM - Na het spektakelstuk in Brussel tegen Anderlecht (3-3), speelt Vitesse zondag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen. In GelreDome komt Willem II op bezoek (aftrap 16.45 uur). Trainer Thomas Letsch heeft daarin vooral te maken met een verzwakte achterhoede.

5 reacties

 • Rock Witten

  1 jaar geleden
  Ieder jaar wordt het team verzwakt doordat de beste spelers weggaan, nooit komt er bij het bestaande team een of meer echte versterkingen. Even lachen....als "FLAPPIE" Buiting er in komt pakt hij in no time een gele kaart let maar eens op, wat een onbenul. Oud spelers komen liever terug bij de concurrent en spelen daar de sterren van de hemel. Die eigenaar van "ons" Vitesse is eigenlijk gewoon een 'zielepoot' , je kunt toch best wel streven naar een kampioenschap en Europees voetbal, ieder jaar?
 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  “Gemeente belastingen omhoog zodat Vitesse een nieuwe speler kan kopen…..” echt dat mensen zich zo druk kunnen maken over dat kinderachtige spelletje. Maar hee ieder z’n hobby
 • Henny . Jansen

  1 jaar geleden
  Dasa en Dhoeki hebben allebei nog niet bijgetekend dus als die vertrekken wat dan. Bero Bazoer Tannane ook niet. Lekker zo bied de jongens gewoon een beter contract als je verder wilt met deze spelers. Voor mijn part voor een jaar dan lopen ze niet uit het contract. En als je niet verkoopt lopen ze volgend jaar 30 Juni voor nop weg!
 • JW Sanders

  1 jaar geleden
  En het is een thuiswedstrijd….
 • Mark Leenders

  1 jaar geleden
  Vitesse speelt overmorgen (zondag red.)