Sportiviteit in Londen, vorige maand. Manager Antonio Conte van Tottenham Hotspur (links) wenst Vitesse-coach Thomas Letsch succes voor de aftrap in de Britse hoofdstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportiviteit in Londen, vorige maand. Manager Antonio Conte van Tottenham Hotspur (links) wenst Vitesse-coach Thomas Letsch succes voor de aftrap in de Britse hoofdstad. © Action Images via Reuters

Spurs afgelast, Rennes woedend en Vitesse in de Europese wachtkamer

ARNHEM - De corona-uitbraak bij Tottenham Hotspur zorgt voor een chaotische ontknoping in de Conference League. De Britten komen donderdagavond niet in actie. Vitesse vreest voor competitievervalsing.

9 reacties

 • Peter Schuitema

  2 maanden geleden
  Wat een commentaar zeg. Andersom had Vitesse ook gewoon moeten voetballen of Rennes. Dus niks competitie vervalsing van Vitesse. De spelregels zijn duidelijk.
 • kees Brusse

  2 maanden geleden
  Nijmegen heeft blijkbaar een mening... Wie is hier hypocriet?
 • Gaby van Dinteren

  2 maanden geleden
  Competitievervalsing? Lamenielache. Voorlopig is Vitesse de club die de het meeste kans heeft om te profiteren van de Corona problemen bij Tottenham. Laten we er allereerst op hopen dat die jongens er allemaal gezond van af komen. De competitie komt op de tweede plaats.
 • Gerard Doorneveld

  2 maanden geleden
  Eerlijk zou zijn om Vitesse ook uit te stellen en ze te gelijk laten spelen als het weer kan . Is alles opgelost . Nee ben geen Vitesse supporter
 • Andre Prinsen

  2 maanden geleden
  3 punten voor rennes