Coley Parry, de nieuwe eigenaar van Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Coley Parry, de nieuwe eigenaar van Vitesse. © Rolf Hensel

Stadionkwestie op kookpunt: ‘Van de Kuit torpedeert deal met Vitesse’

Het huurconflict over GelreDome heeft opnieuw een kookpunt bereikt. De Amerikaan Coley Parry stelt dat stadioneigenaar Michael van de Kuit een deal met Vitesse torpedeert. Een overeenkomst die 48 uur heeft bestaan, wordt volgens de Amerikaan door de vastgoedondernemer nu ‘ineens’ van tafel geveegd.

36 reacties

  • Andre Eggerding

    5 dagen geleden
    @ Tinus Timmerman,voor een licentie heb je een sluitende begroting nodig. Die heeft Vitesse niet omdat er teveel onzekerheden zijn.
  • Piet Camps

    5 dagen geleden
    @harry het een heeft toch niet met het ander te maken. Maar Harry snapt dit niet. Alweer een figuur van over de Waal die zijn zegje do nodig moet doen.
  • Harry Lassche

    5 dagen geleden
    @Piet Camps, Gevalletje te grote broek aanmeten. Kom nu niet met een Calimero verhaal, er zijn vette tekengelden betaald aan gasten als Bazoer, Tannane, Linssen en meerdere spelers die 'transfervrij' werden binnen gehengeld. Dit alleen maar om mee te doen binnen de top5 van Nederland. Vergeten wel de mensen op de achtergrond die 24/7 alles hebben gegeven voor de club. Die mensen hebben slapeloze nachten, een (brood) voetballer niet. Door het (mis)management van de 'top' van Vitesse.
  • Piet Camps

    6 dagen geleden
    Japie Japie toch. Je haat tegen Vitesse is overduidelijk. Weet je hoeveel mensen daar werken en afhankelijk zijn van hun salaris. Die staan zo op straat en ja dat is is leed. Maar stop je kop maar in het zand achter je toetsenbord is het makkelijk oordelen.
  • Ronnie Tempel

    6 dagen geleden
    Zolang er geen cent belastinggeld in gat vind ik het allemaal best, lukt het prima zo niet opdoeken dat clubje met een veel te grote broek en bek