Stewards van Vitesse proberen de orde te herstellen op de Zuidtribune, bij het vak van de supportersgroep GTKP.
Volledig scherm
PREMIUM
Stewards van Vitesse proberen de orde te herstellen op de Zuidtribune, bij het vak van de supportersgroep GTKP. © Pro Shots / Stefan Koops

Supporters Vitesse hebben onderling ruzie op de tribune: club roept op tot eenheid

Vitesse worstelt met de eigen achterban. Verschillende supportersgroepen zijn, al langer, met elkaar gebrouilleerd. Zaterdag botsten aanhangers op de Theo Bos-tribune met elkaar, omdat een boycot van de fangroep GTKP absoluut niet werd gepruimd.

26 reacties

 • Elbert Jansen

  3 maanden geleden
  GelreDome is waardeloos qua geluid en accommodatie. Ben er ooit geweest tijdens het concert van Helene Fischer. Vreselijk! Nooit meer! Als je niet uitkeek werd je "getrakteerd" op een "bierdouche". De oude Rijnhal was stukken beter. Daar was ooit het wereldberoemde orkest van James Last. Was ook veel gezelliger. Ga je naar Vitesse in GelreDome stik je bijna in de wietluchten. Nu ik lees hoe "supporters" zich misdragen. Nee dank je wel. Ik blijf lekker thuis! Aanpakken dat gajes!
 • A. Van der mast

  3 maanden geleden
  35 jaar seizoenskaart gehad,altijd met veel plezier naar de wedstrijden geweest,maar blij dat ik nu niet meer hoef te http://gaan.Er lopen veel te veel haantjes daar die denken dat ze stoer zijn en het verzieken voor de normale supporters die komen voor het spelletje,want dat is het nog steeds.Een spel ,dat kapot wordt gemaakt door het geld.En snot neuzen die alles denken te mogen.Mij zien ze niet meer en kijk zelfs op tv niet meer naar het hele voetbal gedoe.Een WK kan me gestolen worden.
 • petra damme

  3 maanden geleden
  Vitesse vaalt iedere keer om de snuivende jeugd aan te pakken. Vandaar dat er maar 12000 in het stadion zitten . Mensen zijn het zat ! Ze geven voetbal kaartjes weg of met korting aan de voetbalclubs, om het gevuld te blijven . zolang het beleid niet veranderd , komt het niet vol . En die rellen ,zijn geen supporters!!!
 • Wil Kaap

  3 maanden geleden
  @Simone eens. Maar die paar moeten gewoon aangepakt worden en hierin faalt Vitesse hopeloos. Als ze weten wie het zijn is dat gemakkelijk genoeg. Maar hierin blijft de club huichelachtig op de achtergrond.
 • Kees van Eijk

  3 maanden geleden
  Er is maar een handvol echte Vitesse supporters onder de Arnhemmers ! De rest van de Supporters komen uit de omgeving van Arnhem De Andere zijn alleen rotzooi trappers