Thomas Letsch en Oussama Tannane in betere tijden, tijdens het vorige seizoen. De coach en de spelmaker zijn nu gebrouilleerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Letsch en Oussama Tannane in betere tijden, tijdens het vorige seizoen. De coach en de spelmaker zijn nu gebrouilleerd. © Pro Shots / Niels Boersema

Tannane en Letsch liggen op ramkoers bij Vitesse: contractontbinding lijkt beste optie

Het conflict tussen Thomas Letsch en Oussama Tannane bij Vitesse is ontspoord. De Duitse coach heeft de Marokkaanse international uit de selectie gezet. De schaduwspits zit op doodlopend spoor in Arnhem. De eredivisionist richt de blik onder hoogspanning op de cruciale Europese kraker tegen Stade Rennais.

8 reacties

 • Robert Oeveren

  12 maanden geleden
  Tanane blijft een moeilijk geval , kan goed voetballen maar niet ten dienste. van Vitesse. Gewoon laten gaan'
 • Jan Jansen

  12 maanden geleden
  Tannane is een geweldige voetballer, maar heeft zo z'n makkes. Bij iedere club na enige tijd uitgekotst, behalve bij Heracles Almelo. Toenmalig voorzitter Jan Smit stuurde hem na heel veel gedoe naar een psycholoog en dat hielp. Tannane verdiende een mooie transfer naar St,Etienne. Werd daar ook weer weggestuurd. Ik geloof dat hij in totaal bij tenminste 4 clubs is weggestuurd. Een gok dus voor Vitesse die al best lang goed heeft uitgepakt.
 • Nico Tukker

  12 maanden geleden
  Contractontbinding spaart een paar maandsalarissen uit. Als hij deze winter wordt verkocht, levert dat ondanks alles waarschijnlijk een stuk meer op. Dat lijkt dus een stuk logischer. Wat sowieso niet klopte was het bericht vorige week dat Vitesse deze zomer Unnerstall had kunnen aantrekken. Unnerstall had al op 2 maart een contract voor 4 jaar bij FC Twente getekend. Het zou de krant siren als ze deze fout ruiterlijk zou toegeven, en zich zou verontschuldigen richting Vitesse.
 • Tinus Timmerman

  12 maanden geleden
  Een beetje rare opmerking van G.J. Mekking. Je kunt Letsch niet de schuld geven van het gedrag van Tannane. Als zijn gedrag overeen zou komen met zijn voetbalkwaliteiten zou het een geweldige speler zijn. Nu is hij een splijtzwam in de selectie. In de wedstrijden die hij speelde maakte hij niet echt de indruk er alles aan te doen. Meneer is gewoon te snel op de teentjes getrapt. Bij zijn vorige clubs waren ze ook niet echt te vrede over zijn gedrag, dus geef hier Letsch dan niet de schuld.
 • Anton van Driel

  12 maanden geleden
  "een andere orde, zelfs als mist de Londense club vorm" Oh shit, er is er weer een doorheen geslopen hoor.. passen jullie het even aan zonder dit bericht te plaatsen?