Oussama Tannane namens Vitesse in actie in de verloren wedstrijd tegen Willem II.
Volledig scherm
PREMIUM
Oussama Tannane namens Vitesse in actie in de verloren wedstrijd tegen Willem II. © Pro Shots / Stefan Koops

Tannane heeft na kritiek op Letsch een basisplaats: ‘We zetten er een streep onder’

ARNHEM - Oussama Tannane was na zijn belangrijke goal tegen Anderlecht buitengewoon uitgesproken over Thomas Letsch. De trainer had hem gekwetst. In het duel met Willem II (0-3) kreeg hij ‘gewoon’ zijn eerste basisplaats.

7 reacties

 • Rock Witten

  9 maanden geleden
  Was verleden jaar ook al zo, tegen laagvliegers, verliezen, verliezen, verliezen ook thuis. Maar als Ajax, PSV, Feyenoord en/of Anderlecht komen dan ja dan kunnen ze wel goed voetballen? Ik zie geen echte leider in het veld en Vitesse koop toch eens een echte spits, een doelpuntenmaker, want het gaat om winnen dus goals scoren toch? Al jaren je elftal steeds verzwakken i.p.v. versterken, elk jaar de beste weg laten gaan zelfs naar de concurrenten en mindere aantrekken. Gaat niet goed zo hoor.
 • Barry Batsbak

  9 maanden geleden
  Lekker eruit gooien die uit de hoogte gevallen naast de schoenen lopende ui!, heeft in de gaten dat er geen enkele club interesse in hem heeft kan je zeggen laat je voeten spreken ipv je houding zelfde als bazoer die 2 raak je aan de straatstenen niet kwijt # lastige mannetjes
 • Peter Petra

  9 maanden geleden
  Amateurs zijn nog beter. Zet je eigen jeugd in, die willen tenminste, waar is Milliano Jonathans. Zet hem in voordat ie naar een andere club gaat.
 • Henny . Jansen

  9 maanden geleden
  O ja en dan onze doelman Schubert de onrust zelf met heel gevaarlijke uitspeelballen. Ik weet niet wat Spors aan het doen is. Ik denk dat hij alleen maar een lijst heeft voor Jong Vitesse. De meeste die zijn gehaald zijn niet goed genoeg voor het 1e elftal. De balans van te veel jonge spelers slaat door.
 • Henny . Jansen

  9 maanden geleden
  Die achterhoede is het zwakke punt en de voorhoede zeker ook. Het systeem moet om 4-3-3 is mogelijk beter. Want met dit systeem kom je er niet. En het gezeur van meneer Peters slaat nergens op. Hajek en Oroz en Domgjoni. Wittek waren heel slecht de jonge Cornelissen werd meegezogen door deze gasten. En een grote inschattingsfout van deze trainer Letsch met een grote hoogmoed. Ga de wedstrijd in met je gewone opstelling en wissel de 2e helft. Nu was het andersom meneer Letsch