Volledig scherm
Oussama Tannane nog in het shirt van FC Utrecht. Bij Vitesse jaagt hij op eerherstel. © BSR AGENCY/SOCRATES

Tannane moet bij Vitesse nog optrainen

ARNHEM - Oussama Tannane moet aan de bak bij Vitesse. De nieuwe aanvaller van de Arnhemse eredivisionist dient een conditionele achterstand in te lopen. Hij heeft sinds februari geen wedstrijd meer gespeeld.

Vitesse heeft Tannane (25) overgenomen van AS Saint-Etienne. De aanvaller werd in februari als huurling bij FC Utrecht weggestuurd door coach Dick Advocaat. Dat gebeurde om disciplinaire redenen. De negenvoudig Marokkaans international wil nu bij Vitesse revanche nemen, vooral op zichzelf. 

,,Ik moet wel de tijd nemen om volledig fit te worden”, zegt hij. ,,Ik heb sinds februari wel getraind. Maar dan op individueel vlak. Dat is toch anders. Dan mis je wedstrijdhardheid. Ik heb geen ritme.”

,,Ik ben dus geduldig”, zegt Tannane. ,,Ik hoop in drie weken op fitheid een slag te slaan. Ja, de start van de competitie halen, zou heel mooi zijn.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.