Johannes Spors met spelers van Vitesse
Volledig scherm
PREMIUM
Johannes Spors met spelers van Vitesse © Pro Shots / Niels Boersema

Technisch directeur Spors van Vitesse: ‘We kunnen nu niet extra investeren in spelers’

ARNHEM - Met het Europese succes rinkelt de kassa bij Vitesse. Door het bereiken van de groepsfase van de Conference League verdient de Arnhemse club bijna 3 miljoen euro. Dat geld wordt alleen niet geïnvesteerd in nieuwe spelers, stelt technisch directeur Johannes Spors.

3 reacties

 • Berry van de Kamp

  1 jaar geleden
  Ik ben Feyenoord Fan en overtuigd dat de Kuip bij alle thuis wedstrijden vol zit. Om Vitesse te steunen zou het geweldig zijn als het Gelre Dome ook bij alle thuis wedstrijden tot de nok gevuld zoe zijn . En wens ze heel veel succes
 • Henny . Jansen

  1 jaar geleden
  Clubs als Twente Nec en zo zijn er nog wel een paar, kopen ladingen van spelers hier kan niets. Als er spelers gaan dan moet je spelers halen. Wat wil deze eigenaar dan je speelt straks veel wedstrijden en dan vind ik de selectie te dun. En dat gaat ten koste van de competitie wat heb je aan plaats 7 aan het einde van de rit? Spors ook al zo n meeloper mag niets van de eigenaar geen wonder dat het stadion niet vol komt.
 • Jan Knuiman

  1 jaar geleden
  Als die drie vertrekken en we krijgen geen vervanging doen we een flinke jas uit. Tanane gaat nog door de komst van gboho. Maar Bazoer en doekhi vervang je niet met een andere speler uit de selectie.