Volledig scherm
Rasmus Thelander (rechts). © Pro Shots

Thelander lang uitgeschakeld door enkelbreuk

ARNHEM - Vitesse kan lange tijd niet beschikken over Rasmus Thelander. De verdediger heeft zijn linkerenkel gebroken. De Arnhemse eredivisionist verwacht dat de Deen rond de winterstop hersteld is.

Thelander raakte geblesseerd eerder deze week op de training geblesseerd. Vandaag volgt een operatie in ziekenhuis Rijnstate. Daarna wacht een revalidatie van ongeveer vier maanden.

Nieuw

Thelander is dit seizoen nieuw bij Vitesse. De Deen werd deze zomer overgenomen van FC Zürich uit Zwitserland. Thelander begon als basisspeler aan het seizoen, maar verloor na de Europa League-duels met FC Viitorul zijn plek aan aanvoerder Maikel van der Werff.

Door de blessure van Thelander wordt de spoeling dun centraal achterin. Arnold Kruiswijk kampt met een slepende rugblessure. Naast Van der Werff en Jake Clarke-Salter staat Danilho Doekhi nog onder contract in Arnhem. Hij speelde vorig seizoen bij Jong Ajax

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.