Volledig scherm
Theo Janssen (rechts). © Theo Janssen

Theo Janssen verlengt contract bij Vitesse

VideoARNHEM - Theo Janssen is rond met Vitesse. De clubicoon heeft zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengd in Arnhem. De verbintenis loopt nu tot juli 2021. 

Janssen (37) is dit seizoen assistent-trainer van Vitesse Onder 19 jaar. Na zijn actieve carrière, beëindigd in 2014, was hij bij de Arnhemse club eerst scout en daarna techniektrainer.

Hij koos vervolgens voor het trainersvak. Janssen was assistent bij Jong Vitesse en trainer van Vitesse Onder 16. Hij volgt nu de trainerscursus Oefenmeester 1.

Janssen wil doorgroeien als trainer. Uiteindelijk wil hij als hoofdtrainer in het betaalde voetbal aan de slag. De invulling van zijn takenpakket voor volgend seizoen is nog niet bekend. Vitesse is bezig de trainer voor de diverse teams neer te zetten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.