Volledig scherm
Khalid Karami van Excelsior ziet hoe Adnane Tighadouini op weg is naar de 2-2 voor Vitesse. © Pro Shots

Tighadouini: We moeten in de spiegel kijken

ARNHEM - De kritiek op Vitesse is terecht, stelt aanvaller Adnane Tighadouini. De grauwe middenmoot staat voor de Arnhemse club in schril contrast tot de ambities in de top zes van de eredivisie.

„En daarvoor zijn wij verantwoordelijk”, stelt de Edese aanvaller, dit seizoen door het Spaanse Malaga verhuurd aan Vitesse. „We hebben echt wel kwaliteit om in de subtop mee te draaien. Maar het komt er allemaal niet uit. Dan is het simpel. Wij moeten in de spiegel kijken. De bal ligt bij ons.”

Vorm
De stemming bij Vitesse is de laatste weken, door zes wedstrijden zonder een zege, wel veranderd. ,,Maar is dat gek? Wij moeten met onze kwaliteiten Excelsior kapot maken. Maar het loopt heel anders. Nu moeten we blij zijn met een punt. We geven twee goals weg. Dat is symptomatisch voor onze vorm. We krijgen elke wedstrijd wel een goal tegen en creëren weinig kansen.”

Een uitgebreide reactie van Adnane Tighadouini is te lezen in De Gelderlander van maandag 28 november, als e-paper te koop via krant.gelderlander.nl