Riechedly Bazoer staat volop in de belangstelling. De spelmaker van Vitesse wordt in verband gebracht met een overgang naar PSV, Feyenoord, Benfica en Sporting Lissabon.
Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer staat volop in de belangstelling. De spelmaker van Vitesse wordt in verband gebracht met een overgang naar PSV, Feyenoord, Benfica en Sporting Lissabon. © ANP

Topper Vitesse tegen Feyenoord in de schaduw van transferperikelen rond Riechedly Bazoer

ARNHEM - Op weg naar de topper van de eredivisie krijgt Riechedly Bazoer meer aandacht dan Feyenoord en Vitesse samen. In de transfergekte houdt de sterspeler het hoofd koel.

6 reacties

 • G.J Mek

  4 dagen geleden
  Laat Bazoer mooi laten blijven bij Vitesse ,anders hebben straks weer geen spelers over die Vitesse ver kunnen brengen. laat ze maar een goed contract aan bieden .zo niet dan snij Vitesse in hun eigen vingers,
 • Robert Oeveren

  5 dagen geleden
  Laat bazoer niet voor een appel en ei vertrekken. Feyenoord moet duidelijk maken dat ze 3 miljoen voor Bazoer over hebben Na het einde van het seizoen kan hij veel meer gaan verdienen.
 • Ewald Van Dolderen

  5 dagen geleden
  Benieuwd naar de nieuwe spits en verwacht dat Bazoer contract uitzit. Succes vanavond, 1-2 is wenselijk
 • Sylvia Gijsen

  5 dagen geleden
  Vanavond maakt hij de winnende 🤣😂 dan krabben ze zich wel achter de oren 🤣😂
 • fred vleeming

  5 dagen geleden
  Salarishuis oprekken en een 20 jarig contract. Net als John Vd Brom (hoewel dat 16 jaar was) destijds Wat een klasbak! Btw de agent van Van de Brom is daarna TD geworden. Is de broer van hem geschikt als TD?