Volledig scherm
foto Hans Broekhuizen

Trainingskamp Vitesse in Hoenderloo

ARNHEM - Vitesse verblijft vanaf 25 juni voor een trainingskamp in het Golden Tulip Victoria hotel in Hoenderloo. Het logement beschikt over een uitstekend veld, dat kan worden afgesloten voor pottenkijkers.

Het voetbalveld van het hotel ligt verscholen tussen de bomen en is, mede door de aanwezigheid van hoge hekken, ideaal voor besloten trainingen. Ook het Nederlands Elftal maakt regelmatig gebruik van het veld.

Tijdens het verblijf op de Veluwe wordt minimaal 1 oefenduel gespeeld. Zo speelt Vitesse op zaterdag 29 juni tegen zaterdagse eersteklasser Owios (14.30 uur, sportpark Bovenmolen in Oldebroek).

Vorig jaar verbleef Vitesse in de zomer enkele dagen in het Brabantse Leende. Dat trainingskamp werd geleid door de inmiddels vertrokken Fred Rutten.

Vitesse heeft ook een aansprekende tegenstander aan het oefenprogramma toegevoegd. Op vrijdag 19 juli spelen de Arnhemmers tegen Lierse SK, waar Stanley Menzo nu hoofdtrainer is. Locatie: Herman Vanderpoorten Stadion, Lier.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.