Bryan Linssen (rechts) duelleert met Lutsharel Geertruida van Feyenoord. De beide profs worden geen ploeggenoten in Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Bryan Linssen (rechts) duelleert met Lutsharel Geertruida van Feyenoord. De beide profs worden geen ploeggenoten in Rotterdam. © BSR/SOCCRATES

Transfer ketst af: Linssen baalt van ‘gedraal’ Feyenoord

ROTTERDAM - De transfer van Bryan Linssen naar Feyenoord is van de baan. De goalgetter van Vitesse heeft de Rotterdamse club afgezegd. Struikelblok voor de Limburger is de onderhandelingstechniek in De Kuip.

Linssen (29) is uiteindelijk gevallen over het lage openingsbod van Feyenoord, enkele weken geleden bij de start van de gesprekken over een tweejarig contract. Die aanbieding stond in schril contrast tot een ‘geweldig gesprek’ met Frank Arnesen, de technisch directeur van de Rotterdamse club. Vanuit de Maasstad kwam een voorstel dat vergelijkbaar was met het salaris bij subtopper Vitesse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.