Bryan Linssen (rechts) duelleert met Lutsharel Geertruida van Feyenoord. De beide profs worden geen ploeggenoten in Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Bryan Linssen (rechts) duelleert met Lutsharel Geertruida van Feyenoord. De beide profs worden geen ploeggenoten in Rotterdam. © BSR/SOCCRATES

Transfer ketst af: Linssen baalt van ‘gedraal’ Feyenoord

ROTTERDAM - De transfer van Bryan Linssen naar Feyenoord is van de baan. De goalgetter van Vitesse heeft de Rotterdamse club afgezegd. Struikelblok voor de Limburger is de onderhandelingstechniek in De Kuip.

9 reacties

 • Ton

  8 maanden geleden
  Als hij door nog een paar jaar in Dubai te gaan ballen finsncieel onafhankelijk kan worden dan moet hij dat gelijk doen. Luxe leventje daar, wek weg van familie en vrienden, maar dat overleeft hij wel. Als Vitessse-supporter zal ik hem missen, maar het is hem gegund. Voor mezelf hoop ik dat hij blijft, maar dankzij een slapende technisch directeur zal dat wel niet gebeuren.
 • Ton

  8 maanden geleden
  Dat zegt hij zelf toch ook....
 • Hendry

  8 maanden geleden
  Dit is een speler die geen clubliefde kent. Er spelen al heel veel spelers van Vitesse in het buitenland. Vooral in de U.S.A daar kan die lekker ballen. Ze maken elkaar gek hij kan ook hier blijven. Maar geld dat is alles bij deze overbetaalde players. Het zijn geen Theo Bos of een Sturing. Spelers met een karakter voor de club!  
 • KermitArnhem

  8 maanden geleden
  En jij zei tegen je baas: " Doe mij maar wat minder". Ja toch?
 • hendrik haverkamp

  8 maanden geleden
  Dat zijn alle spelers, maar wat zou jij doen???
 1. Samenvatting | NEC - SC Cambuur
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | NEC - SC Cambuur

  17 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie