Thulani Serero voor Vitesse in actie tegen PEC Zwolle.
Volledig scherm
Thulani Serero voor Vitesse in actie tegen PEC Zwolle. © BSR Agency

Transferontwikkelingen bij Vitesse: Serero en Thelander dicht bij vertrek

ARNHEM - De transfer van Thulani Serero naar Al Jazira is in de afrondende fase beland. De Zuid-Afrikaan van Vitesse hoopt de komende dagen de overgang naar de de Verenigde Arabische Emiraten te beklinken. Hij ontbreekt daarmee op het trainingsveld van de Arnhemse club.

Niet alleen Serero is op weg naar de uitgang bij Vitesse. Rasmus Thelander staat ook voor een vertrek. De Deen is uitgerangeerd in Arnhem. Hij wil al maanden weg. Het Deense Aalborg en de Griekse club Panathinaikos worden met de centrumverdediger in verband gebracht.

Serero (29) zit in het laatste jaar van zijn contract bij Vitesse. De Zuid-Afrikaanse international gaf dit voorjaar al aan open te staan voor een nieuw avontuur. In de Emiraten treft hij trainer Jurgen Streppel (voorheen Willem II en Heerenveen).

Thelander (28) wordt door Griekse media gelinkt aan Panathinaikos. Hij speelde eerder een seizoen voor de club uit Athene. Aalborg is ook een oude club van de Deen. 

Rasmus Thelander
Volledig scherm
Rasmus Thelander © BSR/SOCCRATES

Thelander heeft nog een contract tot juli 2021 bij Vitesse. Nu een transfer nabij is, traint hij ook niet mee bij Vitesse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.