Volledig scherm
PREMIUM
Daan Huisman bij zijn debuut in het eerste team van Vitesse. Hij draait in de wedstrijd tegen Servette Genève weg met de bal. © BSR Agency

‘Vakkenvuller’ Daan Huisman droomt van contract bij Vitesse

ALCANTARILHA -  Daan Huisman is een aanstormend talent bij Vitesse. De tiener heeft nog niet eens een contract, maar zit al wel bij de selectie van de eredivisieclub. Portret van een dolenthousiast voetbaldier, topper op FIFA 20.

Als u deze week boodschappen doet bij de Jumbo in Huissen, kunt u wel eens struikelen over een topvoetballer. Dan vult Daan Huisman de vakken aan. Met chips, vlokken, pakken melk en borrelnootjes.

Het is maar net bij welke schap u staat.

Huisman, net 17 jaar, is een nieuw, aanstormend talent uit de school van Vitesse. Hij komt uit een echte voetbalfamilie. Vader Frank is een icoon van RKHVV. Jarenlang speler van het eerste team geweest. Lange tijd nog lid van de technische commissie.

En dan zit de jongere broer Bas nog bij Vitesse. Die gaat straks ongetwijfeld ook als vakkenvuller aan de slag.

Quote

Wij zijn van huis uit een Vitesse-familie. Mijn broertje zit nu in de Onder 15. Mooi, hoor.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.