Aanvoeder Maikel van der Werff van Vitesse
Volledig scherm
PREMIUM
Aanvoeder Maikel van der Werff van Vitesse © ANP Pro Shots

Van der Werff na echec in Kralingen: ‘Dit is typisch Vitesse’

ROTTERDAM - Met het schaamrood op de kaken het veld af, er ingetuind bij Excelsior. Zo’n echec hoort bij Vitesse, club in de subtop van de eredivisie. ,,Dit soort slechte wedstrijden zitten er bij ons elk jaar bij”, baalt aanvoerder Maikel van der Werff.

9 reacties

 • Vitesse

  4 jaar geleden
  Kijk jij maar eens wat beter naar voetbal!
 • Esquiare

  4 jaar geleden
  Beerens had het schot kunnen blokken. Misschien eerst iets beter kijken, en niet alleen maar reageren om vd Werff af te zeiken
 • roberto

  4 jaar geleden
  Dit elftal heeft geen spits.En daarnaast wijlen trainer Jacobs zou zeggen: hotseknotse begoniavoetbal.Zet toch een videootje van Barcelona op, zo moet het!!Een a twee keer raken en de tegenstander wordt helemaal gek.Maar nogmaals Vitesse heeft geen spits.Technische staf doe er wat aan en blijf niet naïef doormodderen.
 • LoekiedeLeeuw

  4 jaar geleden
  Asjemenou?
 • raymond campen

  4 jaar geleden
  Gewoon slecht!! En wat van der Werff betreft dat is de slechtste verdediger die ik heb gezien wat een niveau en dat is dan aanvoerder hoe dan! Kan beter terug keren naar Zwolle, bar en bar slecht die! Er zijn betere voor weinig hoor en de winst van afgelopen jaar is er best een redelijke verdediger te kopen!!!