Marco van Ginkel in het vloedlicht van Papendal, het trainingscentrum van Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco van Ginkel in het vloedlicht van Papendal, het trainingscentrum van Vitesse. © Stefan Koops/Vitesse media

Van Ginkel levert loon in om bij zijn liefde Vitesse te voetballen: ‘Had ook in Midden-Oosten kunnen zitten’

Plezier gaat voor geld. Marco van Ginkel doet een fors loonoffer om weer ‘lekker te voetballen’ bij Vitesse. Hij landt een half jaar eerder dan verwacht in Arnhem.

7 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  "Het zou door de supporters verboden moeten worden". Leuk in een amateurvereniging, daar hebben de leden wat te zeggen. Toen Vitesse zijn ziel de eerste keer verkocht aan het grote geld was dat sprookje echter al uit. Sindsdien hebben aandeelhouders het voor het zeggen en niet de leden.
 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Ja inderdaad, Berry. Onze Theo Jansen die toch o zo van Vitesse houd/hield is voor een paar centen méér toch maar naar fc Twente en daarna zelfs naar Ajax gegaan. Ze houden toch echt héél véél van je club en dan denk je toch "ja aan me hoela". Daar ben ik als supporter nou jaren ziek van geweest. Eigenlijk moet je als club, door je supporters, ten strengste verboden worden om een speler naar je concurrent laten gaan, dat is "not done". Maar supporters hebben helemaal geen moer te vertellen bah.
 • Ewald Van Dolderen

  2 maanden geleden
  Toegevoegde waarde samen met Pröpper. Geeft meer balans waardoor anderen (niet zijnde Bero en Tronstrad) beter renderen.
 • Frans Martens

  2 maanden geleden
  Lang leven de lol ..................in plaats van punten!
 • berrie van Altena

  2 maanden geleden
  Wat een onzin deze liefdes verklaring als dit klopt was hij nooit weg gegaan.