Volledig scherm
PREMIUM
Technisch directeur Marc van Hintum werkt nauw samen met Vitesse-coach Edward Sturing. © BSR Agency

Van Hintum technisch directeur Vitesse: na zes maanden sociale leven weer terug

ALCANTARILHA - Marc van Hintum is de komende zes maanden de technisch directeur van Vitesse. Hij neemt als interim een megaklus aan in Arnhem. Uit clubliefde én uit zelfbescherming.

De accu van de telefoon loopt twee tot drie keer per dag leeg. Waar hij gaat of staat, de oplader is altijd bij de hand. Marc van Hintum kent het lot van de technisch directeur in de transferwindow. Dat is bellen in de vergrotende trap.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Berghuis, Linssen en Pleguezuelo blinken uit; onvoldoende voor Boadu en Stengs
    Cijfers speelronde 23

    Berghuis, Linssen en Pleguezue­lo blinken uit; onvoldoen­de voor Boadu en Stengs

    Steven Berghuis, Bryan Linssen en Julio Pleguezuelo zijn de spelers van het weekend. Pleguezuelo boekte gisteravond met FC Twente een fraaie zege op AZ en voelt zich als centrale verdediger steeds beter op zijn plaats. Hij kreeg een 8, net als Vitesse-topscorer Bryan Linssen en Feyenoord-captain Steven Berghuis. Zij waren vandaag belangrijk in de overwinningen op Heerenveen en PEC Zwolle.