Pierre van Hooijdonk als analist bij tv-zender ESPN. Als oud-speler is hij geschrokken van de staat van Vitesse.
Volledig scherm
PREMIUM
Pierre van Hooijdonk als analist bij tv-zender ESPN. Als oud-speler is hij geschrokken van de staat van Vitesse. © Marcel van Dorst

Van Hooijdonk schrikt zich al kapot als hij stadion van Vitesse binnenstapt: ‘Gewoon schrijnend om te zien’

PodcastVitesse staat onder hoogspanning. De sportieve prestaties zijn rampzalig en de achterban hekelt alle traagheid rond de komst van een nieuwe eigenaar. Voormalig speler Pierre van Hooijdonk: ,,De club steekt in een diepe crisis.”

23 reacties

 • R. Bosman

  1 maand geleden
  Heimwee naar vak DD Nieuw Monikkenhuizen, mooie zwart-geel geringde kousen, altijd strijd, geweldige sfeer, kan wel janken om dat Gelredome.
 • John Bluhmen

  1 maand geleden
  PR, een slechte pr man..
 • Ron Peters

  1 maand geleden
  De echte supporters van Vitesse zaten in monnikenhuizen de rest is aan komen waaien die neem ik absoluut niet serieus we hebben het over 2000 echte supporters nieuw stadion en ineens ophalen Ik kan die wel van genieten laat Vitesse blij zijn dat het geen bedrijfje is met alleen maar productiemedewerkers dan was het 20 jaar geleden al opgedoekt
 • Geert kolks

  1 maand geleden
  En wij schrikken van het slechte commentaar van hem op TV
 • Theo Cools

  1 maand geleden
  Pierre heeft het volkomen bij het rechte eind en legt de vinger akelig precies op de zere plek. Iets positiefs over de club valt er nu eenmaal niet te melden. Stadion moet opgeknapt worden maar de eigenaar houden ze het liefst buiten de deur. Spelers bedenken zich nu tweemaal om naar Vitesse te komen.