Jano Ananidze (10) in actie voor Georgië.
Volledig scherm
Jano Ananidze (10) in actie voor Georgië. © REUTERS/David Mdzinarishvili

Vitesse aast op Georgische international Ananidze

VideoALCANTARILHA - Vitesse wil deze winter Jano Ananidze aantrekken. De Georgische international komt uit het netwerk van hoofdtrainer Leonid Sloetski. Hij moet ervoor zorgen dat de Russische coach voorin meer concurrentie krijgt.

Ananidze (26) staat onder contract bij Spartak Moskou. Maar hij komt niet voor in de plannen van de Russische topclub. De Georgiër overlegt slechts drie invalbeurten in dit seizoen, opgedaan in de competitie, de Russische beker en de Europa League. In totaal heeft hij 43 minuten speeltijd in de benen. Meestentijds zat hij dit seizoen niet bij de selectie van Spartak.

Ananidze is 40-voudig international van Georgië. Hij is schaduwspits en kan in de aanval op links en op rechts uit de voeten. Sloetski bespreekt deze week met technisch directeur Marc van Hintum van Vitesse de haalbaarheid voor een huurovereenkomst.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.