Loïs Openda in de beruchte ‘waterwedstrijd met vuurwerk’ in Galgenwaard tegen FC Utrecht, in februari van dit jaar. De Belg wordt belaagd door Willem Janssen en Mark van der Maarel.
Volledig scherm
PREMIUM
Loïs Openda in de beruchte ‘waterwedstrijd met vuurwerk’ in Galgenwaard tegen FC Utrecht, in februari van dit jaar. De Belg wordt belaagd door Willem Janssen en Mark van der Maarel. © ANP

Vitesse aast op miljoenen uit televisiegelden

ARNHEM - Vitesse schaakt in de slotweken van de competitie op twee borden. De Arnhemse club aast nog op miljoenen uit televisiegelden. Daarbij wil de Gelderse eredivisionist via de play-offs opnieuw Europees voetbal afdwingen.

3 reacties

 • J Peters

  2 maanden geleden
  Ieder jaar moeten er miljoenen bij en er staat een schuld van 155 miljoen. Geen eigen stadion, geen (niet genoeg) inkomsten transfers, spelers transfervrij weg, niet genoeg sponsoren, etc... Vitesse een bedrijf, onder deze omstandigheden gaat ieder bedrijf failliet. Niet te handhaven dus. Wel realistisch blijven Willie.
 • Willie van Laar

  2 maanden geleden
  Ja Peters, Vitesse is een bedrijf net als deschoenmaker op de hoek. Vitesse heeft een positief vermogen van 15.000.000 dus je laatste zin slaat nergens op.
 • J Peters

  2 maanden geleden
  Het lijkt alsof de club uit alle hoeken en gaten geld probeert te peuteren. Recentelijk nog die boete willen opleggen voor de stadioneigenaar. Verder blijft het angstvallig stil. Al dat geld zal niet genoeg zijn om de tekorten en schulden te dekken. Hoe lang gaat vitesse nog bestaan? Deze club is niet te handhaven onder de huidige omstandigheden.