Oussama Darfalou keert na een huurperiode bij VVV weer terug bij Vitesse. De Algerijn wil in Arnhem de eerste spits worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Oussama Darfalou keert na een huurperiode bij VVV weer terug bij Vitesse. De Algerijn wil in Arnhem de eerste spits worden. © BSR Agency

Vitesse biedt kans aan jonkies en ‘vergeten voetballers’

ARNHEM - Nu miljoenen euro’s verdampen, zijn scherpe keuzes nodig in het profvoetbal. Vitesse staat model voor de nieuwe wereld. Jonkies en vergeten voetballers krijgen een kans in Arnhem.

Hij is niet in de ban van de transfermarkt, maar richt de blik nadrukkelijk op Papendal. Nu de budgetten door de coronacrisis slinken en droomsalarissen onmogelijk zijn, opent Johannes Spors de deur voor Vitesse. Letterlijk.

 De nieuwe technisch directeur in Arnhem kijkt allereerst rond ín Arnhem. Zo formeert hij de selectie van de eredivisionist.

Daarmee duiken voor de komende zomer, in elk geval in de voorbereiding, bij Vitesse jonkies en ‘vergeten voetballers’ op. Thomas Hajek, Hilary Gong, Filip Delaveris en Roy Beerens treden uit de schaduw. En Thomas Bruns en Oussama Darfalou zijn terug.

Quote

Voor het voetbal in West-Europa. Daarvoor heb ik groot geld in het Mid­den-Oos­ten laten liggen. En dat doe ik nu weer.

Oussama Darfalou, speler Vitesse
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.