Oussama Darfalou keert na een huurperiode bij VVV weer terug bij Vitesse. De Algerijn wil in Arnhem de eerste spits worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Oussama Darfalou keert na een huurperiode bij VVV weer terug bij Vitesse. De Algerijn wil in Arnhem de eerste spits worden. © BSR Agency

Vitesse biedt kans aan jonkies en ‘vergeten voetballers’

ARNHEM - Nu miljoenen euro’s verdampen, zijn scherpe keuzes nodig in het profvoetbal. Vitesse staat model voor de nieuwe wereld. Jonkies en vergeten voetballers krijgen een kans in Arnhem.

6 reacties

 • Van Sonsbeke

  2 jaar geleden
  Het niveau om in te stappen in de eredivisie en Vitesse is erg hoog voor jeugdspelers waar directe resultaten worden geeist. Neemt niet weg dat dit bij andere clubs wel regelmatig gebeurd. Er ontbreekt dus visie bij Vitesse
 • Hendry

  2 jaar geleden
  Sturing gaat niet door. Wat al die jongen gasten betreft er stromen er maar weinig door de laatste jaren.Ik denk dat je eens heel goed naar de Academie moet kijken wat kosten en baten betreft.Daar gaan miljoenen in om wat brengt het op. Persoonlijk vind ik heel weinig.  
 • R. Fluit

  2 jaar geleden
  Geste is mooi, maar er moet ook routine in de ploeg zijn/komen. Dus jong aangevuld met 'oud'. Op die manier won Van Gaal veel prijzen!!!!
 • TnY

  2 jaar geleden
  met sturing aan het roer wordt vitesse weer echt vitesse, waarbij de jeugd kan doorbreken...TOP
 • Ton

  2 jaar geleden
  Goede visie!!!! Misschien reden genoeg om weer een seizoenkaart aan te schaffen.