Volledig scherm
Middenvelder Sven van Doorm: in onderhandeling met Vitesse over nieuwe verbintenis. © Remco Kool/Pro Shots

Vitesse bindt Van Doorm voor twee jaar en verhuurt hem aan Telstar

ARNHEM – Vitesse heeft weer een talent voor langere tijd vastgelegd. Sven van Doorm is een tweejarig contract met de Arnhemse club overeengekomen. De middenvelder uit Epe wordt komend seizoen meteen verhuurd aan Telstar.

Van Doorm (21) heeft zich dit seizoen bij Vitesse knap terug geknokt. De middenvelder lag door blessureleed (knie) twee jaar uit de roulatie bij de Arnhemse club.

Begin dit seizoen sloot de geboren Epenaar, die in 2006 van EZC’84 naar Vitesse onder 10 jaar kwam, weer aan bij het beloftenteam. Hij is nu met Jong Vitesse op weg naar het kampioenschap in de zondagse derde divisie. De Arnhemse beloften kunnen zondag uit bij HSC’21 de titel veroveren.

Van Doorm is het tweede talent in korte tijd met een nieuw contract bij Vitesse. Hij moet zich volgend seizoen verder ontwikkelen bij Telstar. 

Vorige week tekende doelman Bilal Bayazit bij Vitesse een driejarige overeenkomst. De club is ook in gesprek met aanvaller Martijn Berden over een nieuwe verbintenis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.