Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks de komst van de Russische trainer Leonid Sloetski (links) blijft het budget bij de Gelderse eredivisionist gelijk. © pro shots

Vitesse blijft koopjesjager: geen extra geld voor nieuwe spelers

ARNHEM - Vitesse schrijft over het afgelopen boekjaar zwarte cijfers. De transferzomer van 2017 geldt met een miljoenenopbrengst als de goudmijn voor de Arnhemse club. Maar voor het nieuwe seizoen geeft dat geen financiële impuls op de spelersmarkt. Ondanks de komst van de Russische trainer Leonid Sloetski blijft het budget bij de Gelderse eredivisionist gelijk.

Bij Vitesse wordt deze dagen de begroting voor het komende jaar uitgerold. Die bedraagt circa 26 miljoen euro. Daartoe zit de leiding van de club, met algemeen directeur Joost de Wit, op trainingscentrum Papendal aan met onder meer de Russische commissarissen Yevgeni Merkel en Valeri Oyf.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.