Bryan Linssen in duel met Denzel Dumfries van PSV. Links Mohamed Ihattaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Bryan Linssen in duel met Denzel Dumfries van PSV. Links Mohamed Ihattaren. © ANP Sport

Vitesse-goalgetter Linssen smeert mosterd op zijn voet: ‘Vermoed verder onderzoek in ziekenhuis’

ARNHEM - Bryan Linssen neemt zijn toevlucht tot de pot met mosterd. De smaakmaker moet dienen als wondermiddel voor de gekwetste voet van de topscorer van Vitesse.

Voorzichtig schuift hij GelreDome uit. Hij lacht, maar dat is uit beleefdheid. Op de voet prijkt een ‘ei’. Pijnstillers maken de tocht naar huis draaglijk.

Voor Bryan Linssen (29) loopt de topper tussen Vitesse en PSV uit op een grote teleurstelling. Dat is niet alleen de 2-1 nederlaag, zuur en onverdiend. Hij heeft een lelijke blessure aan zijn voet opgelopen. Zaterdag wacht PEC Zwolle. Die wedstrijd komt voor hem in gevaar.

,,Nu is alles dik”, stelt Linssen na afloop. ,,Ik vermoed dat er in het ziekenhuis verder onderzoek nodig zal zijn.”

Nog voor de scan zal Linssen al alles uit de kast halen voor zijn genezing. Figuurlijk: hij slaat carnaval in zijn dorp Neeritter over. ,,Ik kan niet eens steunen op de enkel.”

Quote

Omdat dat helpt. Ik doe er alles aan om snel terug te komen. Ik wil geen wedstrijd missen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.