Volledig scherm
Leonid Sloetski (midden, blauwe shirt) in de voorbereiding van het vorige seizoen van Vitesse. De Rus prepareert de spelersgroep voor de Europese wedstrijd tegen FC Basel. © AP

Vitesse in zomer op trainingskamp naar Polen

ARNHEM - Vitesse belegt deze zomer een trainingskamp in Polen. De Arnhemse club verblijft in de voorbereiding bijna twee weken in de regio Poznan. De eerste training van de eredivisionist op Papendal is op zondag 23 juni.

Vitesse start de voorbereiding op eigen bodem. Na een week in Arnhem volgt dan het verblijf in het buitenland.

De selectie strijkt elf dagen neer in Polen op voorspraak van coach Leonid Sloetski. De Rus is voorstander van langere trainingskampen. Vitesse zat zo vorig jaar zomer twee weken in Oostenrijk. In de winter verbleef de eredivisionist langere tijd in Portugal.

Vitesse reist op 2 juli af en keert 13 juli weer terug naar Nederland. Het programma met de oefenwedstrijden is nog niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.