Ongeloof en ontzetting bij Riechedly Bazoer na de nederlaag bij Heerenveen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ongeloof en ontzetting bij Riechedly Bazoer na de nederlaag bij Heerenveen. © Pro Shots / Niels Boersema

Vitesse is de weg kwijt: surprise van de eredivisie is nu een hoop ellende

HEERENVEEN - Een schrijnend gebrek aan creativiteit, geen enkel automatisme en tenenkrommende armoede in de aanval. Vitesse is in een paar weken tijd veranderd van wervelwind tot armlastig ensemble. Voor coach Thomas Letsch gaan de alarmbellen af na de even pijnlijke als machteloze 1-0 nederlaag bij Heerenveen.

2 reacties

 • H,J . Jansen

  4 weken geleden
  Het is geen team meer, alleen eigen succes telt dat geld zeker voor Bazoer en Tannane. De wissel van Bruns en Dasa leden naar de nederlaag. Hij Leths wisselt te veel. En de jonkies zijn niet de spelers die het verschil kunnen maken, dat is duidelijk. De voorhoede spelers zijn het scoren totaal kwijt. En deze trainer is een trainer die te paniekerig is vooral zijn wisselbeleid deugd niet! Je had nu Buitink er bij moeten hebben.
 • Frits Veneman

  4 weken geleden
  Als het goed gaat met mijn club dan weet ik het wel weer,dat duurt niet zo lang,wanneer gaat het weer mis.Zie Henk Fraser,Slutsky en zo kan ik nog meer vb noemen.Goed verhaal in de krant,hoe vaak stonden ze no.1,2,3 en het ging dan altijd weer verkeerd.Eens supporter altijd supporter maar als ze weer de beker winnen eet ik mijn schoen op.
 1. Samenvatting | Bekijk hier hoe Ajax in halve finale afrekent met Heerenveen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekijk hier hoe Ajax in halve finale afrekent met Heerenveen

  4 maart
 2. Luuk de Jong loopt tegen rood aan in bekerkraker tegen Barcelona
  Play

  Luuk de Jong loopt tegen rood aan in bekerkra­ker tegen Barcelona