Volledig scherm
Arnold Kruiswijk (rechts) tijdens de eerste training van Vitesse van dit seizoen. © Pro Shots

Vitesse: Kruiswijk traint twee maanden individueel

SANKT VEIT AN DER GLAN – Arnold Kruiswijk traint de komende twee maanden apart van de groep bij Vitesse. De Arnhemse club wil de routinier met een individueel programma weer fit krijgen. De verdediger kampt met een slepende rugblessure.

Kruiswijk (33) miste een groot deel van het vorige seizoen door de rugkwetsuur. Na de zomer meldde de Groninger zich fit bij de eredivisieclub. Maar na twee weken haakte hij toch weer af.

Trainer Leonid Sloetski besloot in overleg met de medische staf om Kruiswijk niet mee te nemen op het trainingskamp van Vitesse in Oostenrijk. ,,Een maand trainen bleek helaas niet genoeg”, legt de coach uit. ,,Arnold moet nu in Nederland herstellen, sterker worden en terugkeren in de selectie. Zijn blessure is een fikse tegenvaller in de voorbereiding.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.