Volledig scherm
Thomas Buitink voor Vitesse in duel met Mats Knoester van Heracles Almelo. © BSR Agency

Vitesse levert Obispo en Buitink aan Oranje Onder 20

ZEIST - De Vitessenaren Armando Obispo en Thomas Buitink zijn opgenomen in de definitieve selectie van Oranje Onder 20 jaar. Het schaduwelftal speelt de komende interlandperiode tegen de leeftijdsgenoten van Engeland en Duitsland.

Bondscoach Bert Konterman heeft een groep van 21 man samengesteld. Buiten de Vitessenaren zijn ook NEC’er Tom van de Looi en oud-Vitessenaar Mitchell van Bergen (nu Heerenveen) opgeroepen.

Oranje Onder 20 speelt vrijdag 5 september (aftrap 19.00 uur) in Shrewsbury tegen Engeland. Op zondag 8 september volgt het duel met de Duitsers in Uden (16.00 uur).

Oranje Onder 19

Bij Oranje Onder 19 jaar is Bart van Rooij van NEC opgenomen. Hier staat Jasper Dahlhaus van Vitesse op de stand-by-lijst. Het Nederlands team speelt tegen Italië (vrijdag 6 september, in Italië) en Portugal (dinsdag 10 september)

Oranje Onder 18

Bij Oranje Onder 18 jaar zijn van NEC Dirk Proper en Syb van Ottele geselecteerd. De Vitessenaren Daan Huisman en Million Manhoef staan op de stand-by-lijst. Oranje speelt in Nederland tegen Denemarken (donderdag 5 september), de Verenigde Staten (zaterdag 7 september) en Mexico (Maandag 9 september).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.