Benjamin Schmedes, de technisch directeur van Vitesse. ,,Iedereen wil een scorende spits. Tussen willen en kunnen zit zeker bij Vitesse een groot verschil.”
Volledig scherm
PREMIUM
Benjamin Schmedes, de technisch directeur van Vitesse. ,,Iedereen wil een scorende spits. Tussen willen en kunnen zit zeker bij Vitesse een groot verschil.” © Pro Shots / Stefan Koops

Vitesse moet creatief zijn op de transfermarkt: ‘Coley Parry zet geen drie koffers vol geld klaar’

In de storm van een overname en geteisterd door degradatievoetbal moet Benjamin Schmedes Vitesse op koers houden. De technisch directeur werkt aan een grote verbouwing in Arnhem.

4 reacties

 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  Het duurt zeker lang de overname. Dit is niet goed voor de spelers en de hele club. Kom eens met meer openheid wat de overname betreft. En niet het verhaal van 400 pagina's doorlezen dat slaat nergens op!
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  @Dick. Degenen bij de KNVB die het besluit zouden moeten nemen zitten momenteel in de zandbak in Qatar. Parry is simpelweg veel te laat met zijn documenten (en daar zal wel een reden voor zijn, dat het bij hem allemaal zo lang duurde)
 • Gerard Brussen

  2 maanden geleden
  Hoezo achter gesloten deuren trainen ? Wat is er geheim aan ? Niemand mag kijken hoe Vitesse speelt ? Zouden andere eredivisieclubs Vitesse volgen in Portugal ? Lekker eventuele supporters de deur wijzen ? Vitesse kom op zeg, besteed je geld ergens aan, verwijder je niet van de achterban.
 • Dick Peters

  2 maanden geleden
  Vreemd dat het zo lang duurt bij de KNVB. Klopt het wel allemaal met die Parry