Volledig scherm
Leonid Sloetski wordt gelinkt aan Sporting. Maar Vitesse ontkent een vertrek van de Rus uit Arnhem. © Raphael Drent

Vitesse ontkracht geruchten over vertrek Sloetski naar Sporting

ARNHEM - Vitesse ontkracht het bericht dat Leonid Sloetski per direct vertrekt naar Sporting Lissabon. ,,Dat is niet aan de orde”, verklaart algemeen directeur Joost de Wit van de Arnhemse club desgevraagd.

Sporting wil de Russische coach overnemen, claimt de Portugese sportkrant A Bola zaterdagmiddag. Sloetski (47) zou vrijdag in Amsterdam al met een delegatie van Sporting hebben gesproken. De Rus zou voor anderhalf jaar in Portugal kunnen tekenen. Er zou nog een verschil van 500.000 euro tussen vraag en aanbod zitten, stelt A Bola.

In Arnhem wordt het verhaal ontkend. ,,Er klopt niks van”, verklaart technisch directeur Marc van Hintum. ,,Deze geruchten zijn nergens op gebaseerd.”

Sloetski is deze zomer bij Vitesse begonnen als trainer. Hij is de eerste Russische coach in de eredivisie en heeft nog een contract tot juli 2020 in Arnhem. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.