Loïs Openda, de nieuwe spits van Vitesse.
Volledig scherm
Loïs Openda, de nieuwe spits van Vitesse. © Vitesse

Vitesse pakt door en haalt drie nieuwe spelers op één dag

ARNHEM - Technisch directeur Johannes Spors van Vitesse heeft zich dinsdag slagvaardig getoond op de transfermarkt. Naast de komst van Maximilian Wittek huurt de Arnhemse eredivisionist ook nog Jacob Rasmussen (Fiorentina) en Loïs Openda (Club Brugge). 

11 reacties

 • Hendry

  10 maanden geleden
  2 spelers van de trainer Lelsch. Wittek en Rasmussen die heeft een 4 miljoen transferwaarde die wij niet  betalen Openda transferwaarde een goede 3 miljoen kunnen we ook niet betalen. Als zij een meerwaarde zijn voor de club is het goed.Want de jongelingen van Vitesse moeten het eerst maar eens laten zien.Ik heb er geen nog geen Theo Janssen of een van Ginkel en een Propper gezien!
 • roberto

  10 maanden geleden
  Thom heeft wel een beetje veel gelijk, we zijn gebaat bij doelpunten dus een spits die ze zeker maakt met de nadruk op zeker.Die eigenaar/miljardair kan toch wel zorgen voor 2 goeie spitsen?Wij supporters willen doelpunten zien !
 • Yup

  10 maanden geleden
  Je naam staat zeker voor Beuningen?
 • Hermanus

  10 maanden geleden
  Niet zo negatief meteen Thom. Deze jongen is 20 jaar en gaat zich nog verder ontwikkelen. Die 35 wedstrijden speelde hij als 18 en 19 jarige. We gaan het zien.
 • HeavyE

  10 maanden geleden
  Hopen dat de eigen jeugd van Vitesse de concurrentiestrijd gaat winnen! We hebben behoefte aan eigen identiteit! Dan maar een jaartje rijpen in het 1e elftal en genoegen nemen met plaats onder de subtop.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en eerste divisie

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Vitesse gaat hard onderuit tegen Sparta Rotterdam

  7 mei