Oussama Tannane van Vitesse tijdens de oefenwedstrijd tegen Schalke 04.
Volledig scherm
Oussama Tannane van Vitesse tijdens de oefenwedstrijd tegen Schalke 04. © Pro Shots / Paul Meima

Vitesse speelt extra besloten oefenwedstrijd

ARNHEM - Vitesse heeft nog een oefenwedstrijd toegevoegd aan de voorbereiding. De Arnhemse eredivisionist speelt aanstaande zaterdag om 18.00 uur in GelreDome tegen de Belgische club Lommel SK. Het duel vindt achter gesloten deuren plaats.

4 reacties

 • M. Coole

  12 maanden geleden
  Echt een volksclub is Vitesse nooit geweest. Wel een speelbal voor zakenmannen om te overleven. Harm heeft een punt mbt de stekker en Oyf. Gaat Oyf (of opvolger, als die er al komt) bereid zijn om de langlopende schuld en en het negatief eigen vermogen bij vertrek op te heffen? Aangezien het samen volgens jaarcijfers van de club om een slordige 250 miljoen euro gaat, vrees ik dat Follow The Money gelijk gaat krijgen. Bij vertrek eigenaar is het waarschijnlijk over en uit.
 • Gerard Brussen

  1 jaar geleden
  Inderdaad, op Nieuw Monnikkehuize was Vitesse nog een club van het volk, is even anders dan een volksclub. Bij de ingebruikname van het GelreDome in 1998 was een groot deel van de spelersgroep “ Nederlands” met diverse Arnhemse jongens. Langzaam aan is Vitesse verworden tot een spelersgroep, waarin nog maar een paar Nederlandse spelers hun kwaliteiten kunnen tonen. Een “ technische man “ uit Duitsland, een Duitse trainer die interviews geeft in het Engels, het moet toch niet gekke worden.
 • JW Sanders

  1 jaar geleden
  Ik weet niet hoelang je al fan bent Harm, maar Vitesse is nooit wen volksclub geweest en heeft de supporters altijd als bijzaak gezien. Toen ze nog in noord zaten leek het een volksclub, maar dat lag aan de mensen niet aan de club. Supporters steunen door dik en dun, daar doet een goeie voorbereiding zonder publiek niks aan af. Ik heb de kaart al.
 • Harm Hillevreugd

  1 jaar geleden
  Bijzonder publieksonvriendelijk om bij geen enkele wedstrijd supporters toe te laten. Dat zal zeer bevorderlijk zijn voor diegene die nog twijfelde om een seizoenkaart aan te schaffen. Vitesse is geen club meer voor het volk. Die zijn niet meer belangrijk, totdat de suikeroom uit Rusland de stekker er uit trek.