Het uitvak van Vitesse in Roazhon Park, het stadion van Stade Rennais.
Volledig scherm
PREMIUM
Het uitvak van Vitesse in Roazhon Park, het stadion van Stade Rennais. © Pro Shots / Paul Meima

Vitesse spoort hooligans op na uitwassen in Rennes: ‘We schamen ons diep voor de misdragingen’

ARNHEM - Vitesse spoort de hooligans op die zich hebben misdragen in Rennes. Alle supporters van de Arnhemse club die bij het Europese duel met Stade Rennais zijn geweest, ontvangen een mail. De leiding van de eredivisionist hekelt de misdragingen van ‘een klein deel van de aanhang’.

9 reacties

 • Marco Hofman

  1 jaar geleden
  Helemaal eens Ron van dijk! Weg met die waardeloze nep supporters. Groet Van je vrienden op zuid die net voor busje 106. 👊🏻
 • Henk Doddema

  1 jaar geleden
  Het is nu aan de fans het voetbal te verlossen van de hooligans door hen uit de anonimiteit te halen. Wanneer nemen de clubs na jaren eens hun verantwoordelijkheid door de inferieure camera's in de stadions te vervangen door exemplaren die wel efficiënt zijn. Hierdoor kunnen hooligans herkend en vervolgd worden. Waarom wordt het dealen en gebruiken in de stadions gedoogd ?. Hooligans bepalen welke stewards bij welke toegangspoort staan ivm drugs en vuurwerk doorlaten.
 • Henk Sanders

  1 jaar geleden
  @Kooyman: en hoe zou het komen dat er niet gastvrij ontvangen wordt en gefouilleerd wordt? Tussen de normale fans beweegt zich een laffe anonieme groep van losers, die er alleen maar op uit zijn om rotzooi te maken om zodoende status te verwerven bij college hooligans. Trieste figuren die het verzieken voor de normale fans die van hun club en voetbal houden. Dit is niet alleen bij Vitesse het geval, maar zie je ook bij andere clubs. Keihard aanpakken dat soort criminelen.
 • Kooyman

  1 jaar geleden
  Het was inderdaad zinloos vernielen van de toiletten en gooien met enkele stoelen, beschamend omdat je als gast in hun stadion bent. We zijn als supporters niet gastvrij ontvangen, een voor een door het poortje om het stadion in te komen, hierdoor moesten we erg lang wachten en konden we pas laat het stadion in, langs tientallen politie en ME om vervolgens 2 x intensief te worden gefouilleerd waarbij zowel bij mannen en vrouwen in de schaamstreek werd gezeten.
 • Sonja Jilisen

  1 jaar geleden
  Ze zullen elkaar toch zeker niet verlinken zeker....
 1. ‘Vitesse zal volle pond moeten betalen voor stadion’ • ‘Onwaarschijnlijk dat Poldervaart dit seizoen terugkeert’
  15

  ‘Vitesse zal volle pond moeten betalen voor stadion’ • ‘Onwaar­schijn­lijk dat Polder­vaart dit seizoen terugkeert’

  Er zijn kostbare fouten gemaakt door Vitesse, vindt clubwatcher Lex Lammers. Hij denkt ook dat de club uiteindelijk gewoon het volle pond moet gaan betalen voor stadion GelreDome. Bij De Graafschap lijkt het volgens clubwatcher Raymond Willemsen onwaarschijnlijk dat trainer Adrie Poldervaart dit seizoen nog terugkeert.
  Doetinchem, Nijmegen, Arnhem, Doesburg, Oost Gelre, Zevenaar, Beuningen, Aalten, Rozendaal, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Heumen, Mook en Middelaar, Rheden, Berg en Dal, Lingewaard, Duiven, Wijchen, Renkum, Berkelland, Westervoort, Montferland, Bronckhorst