Vitesse jubelt na de 1-0 van Danilho Doekhi tegen FC Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitesse jubelt na de 1-0 van Danilho Doekhi tegen FC Utrecht. © ANP

Vitesse staat na dip voor topreeks; coach Letsch moet Vollgasfussball terug krijgen in Arnhemse equipe

ARNHEM - Februari is voor Vitesse zwaarder dan ‘Super Januari’. Voor de Arnhemse club wachten nú juist de topduels. Met Heerenveen, FC Twente, PSV, VVV én de kwartfinale van de KNVB-beker.

 1. Tannane zorgt voor euforie bij Vitesse: discutabele strafschop in blessuretijd levert zege op bij FC Twente

  Tannane zorgt voor euforie bij Vitesse: discutabe­le strafschop in blessure­tijd levert zege op bij FC Twente

  ARNHEM - Een discutabele strafschop in de blessuretijd houdt Vitesse in de race om een Champions League-ticket. Door Oussama Tannane noteert de Arnhemse club bij FC Twente een zwaarbevochten en terechte, maar ook veelbesproken zege. De 2-1 na Het Beleg van de Veste zorgt voor euforie in het Gelderse kamp. Dat is behalve een opsteker in de competitie ook een opkikker naar de bekerfinale.
 2. Vitesse in mineur naar de bekerfinale: ADO blijkt met ‘mislukte spruitjesvoetbal’ toch de gevreesde struikelwedstrijd
  PREMIUM
  2

  Vitesse in mineur naar de bekerfina­le: ADO blijkt met ‘mislukte spruitjes­voet­bal’ toch de gevreesde struikel­wed­strijd

  ARNHEM - De blik kan op De Kuip. Op de Dennenappel. Maar Vitesse zet in mineur de jacht in op de KNVB-beker. Na een totaal onnodig en vooral ook dramatisch gelijkspel (0-0) tegen de armetierige hekkensluiter ADO Den Haag staan de Europese ambities in competitieverband weer zwaar onder druk. De Arnhemse club heeft een reddingsboei uitgegooid naar achtervolger Feyenoord.
 1. Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'
  Play

  Ten Hag: 'Kansen gecreëerd, maar niet benut'

 2. Interview Bazoer: 'Ik win zó graag, soms vergeet ik mezelf'
  Play

  Interview Bazoer: 'Ik win zó graag, soms vergeet ik mezelf'