Volledig scherm
Het nieuwe sfeervak van Vitesse tijdens de Europa League-wedstrijd tegen FC Basel. © Pro Shots

Vitesse-supporters storen zich aan 'nepreclame' FOX Sports

ARNHEM - Enkele supporters van Vitesse storen zich zo erg aan een nieuwe reclamecampagne van FOX Sports dat zij een poster van de sportzender in Arnhem hebben beplakt met een groot vel papier. Daarop staat 'Het sfeervak, de magie van live!' geschreven, is te zien in een tweet van het account 'support your local Sfeervak'.

Het is een knipoog naar de slogan van FOX Sports die 'De magie van live' luidt. Daarmee wordt verwezen naar de mogelijkheid voor voetbalfans om het nieuwe eredivisiezoen, dat vandaag begint, weer via de kanalen Fox Sports te volgen.

'Vreselijk storend die nep reclame', vinden de Vitesse-aanhangers achter het Twitter-account  support your local Sfeervak. 'Onze MAGIE beleef je in het stadion (sfeervak)!'
 Terwijl clubs als Vitesse moeite doen om het eigen stadion vol te krijgen, probeert FOX Sports voetballiefhebbers juist op de bank te houden, zeggen de Arnhemse supporters op Twitter. Het bericht van support your local Sfeervak is inmiddels tientallen keren geliket.

Vitesse heeft dit seizoen 
een nieuw sfeervak op de Theo Bos-tribune (Zuid). De officiële opening van het besloten vak vindt zondag plaats rond de eerste eredivisiewedstrijd van Vitesse tegen FC Groningen voor het seizoen 2018-2019 (aftrap 14.30 uur).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.