Volledig scherm
De activiteiten rond de eerste training van Vitesse. © Vitesse

Vitesse toont nieuwe trainingskledij bij eerste training

updateARNHEM - Vitesse zal op de eerste training van het nieuwe seizoen de trainingskleding en de zogeheten presentatiekleren tonen. De Arnhemse club stapt over op het Amerikaanse sportmerk Nike.

De eerste training van Vitesse is op zondag 23 juni. De eerste sessie van de Arnhemse club begint om 12.00 uur op Papendal. Het trainingscomplex gaat om 10.30 uur al open. 

Rond de eerste training zijn er tal van activiteiten voor de jeugd, zo meldt Vitesse. Zo is er een springkussen en wordt een levend tafelvoetbalspel uitgezet. Er is gatenschieten en pannavoetbal. Daarbij zal de Voetbalschool van Vitesse twee spellen neerzetten.

Bij deze gelegenheid kan de supporter ook de spelersbus van Vitesse van binnen bekijken. Verder is er popcorn en eten en drinken. Voor muziek zorgt house-dj Walter Witlov.

Fans kunnen bij de eerste training met mascotte Vito op de foto. Ten slotte is er ook een handtekeningensessie.

Volledig scherm
De eerste training van Vitesse in juni 2018 © foto DG
Volledig scherm
De opkomst bij de eerste training van Vitesse van vorig jaar © foto DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.