Vitesse-trainer Thomas Letsch (links) tijdens de oefenwedstrijd tegen VfL Bochum.
Volledig scherm
Vitesse-trainer Thomas Letsch (links) tijdens de oefenwedstrijd tegen VfL Bochum. © Pro Shots / Paul Meima

Vitesse-trainer Letsch: ‘We zijn klaar voor de Conference League’

BOCHUM - Trainer Thomas Letsch van Vitesse begint met vertrouwen aan het Europese avontuur. De coach was tevreden na de overwinning op VfL Bochum (1-2), de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen.

1 reactie

 • Henny . Jansen

  2 maanden geleden
  Ik hoop op Dasa vind hem een geweldige speler. Manhoef een betere speler als alle nieuwelingen. Wat wil deze trainer met Manhoef die al op meerdere posities heeft gespeeld. De nieuwelingen ? geld ook voor de nieuwe spits. Ze krijgen onder druk makkelijk goals tegen dat word moeilijk tegen FC Dundalk. En wat betreft Bazoer en Tannane dat brengt toch meer als routine met zich mee. Ik zeg vechten voor elkaar tegen de Ieren gaat helpen.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.