Vitesse viert de goal van Jacob Rasmussen (6). Met Armando Broja, Sondre Trontstad en Maximilian Wittek.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitesse viert de goal van Jacob Rasmussen (6). Met Armando Broja, Sondre Trontstad en Maximilian Wittek. © ANP

Vitesse verlost van het juk van PSV

ARNHEM - Vitesse is de surprise van de eredivisie. Onder de Duitser Thomas Letsch bekoort de Arnhemse club met Volgassfussball. Talent krijgt ruim baan en het resultaat zorgt in de coronacrisis voor dolle vreugde. Met de historische 2-1 zege op PSV staat de Gelderse brigade met Ajax doodgewoon aan de kop van de ranglijst.

9 reacties

 • Eelco .

  9 maanden geleden
  Schorsing heeft niets met competitieververvalsing te maken. Dat is gewoon de eigen schuld van de speler dat hij geen eigenbeheersing heeft. En de blessure moet je ook niet meetellen, dat had ik aan de kant van PSV ook niet gedaan. 
 • Mattie

  9 maanden geleden
  Excuses, ik had de armen meegerekend, maar die blijken niet mee te tellen. Ik heb overigens niets tegen Vitesse hoor, het is alleen maar goed voor de competitie.
 • Van Sonsbeke

  9 maanden geleden
  Eindelijk... grote klasse van staf en spelers Vitesse. De 12-1 is ook uit de boeken. Wat een weekend voor de Vitesse supporters.
 • wilma

  9 maanden geleden
  De overtredingen van psv waren zeker normaal?
 • HeavyE

  9 maanden geleden
  Je mist een aantal feiten. Bij Vitesse ontbraken Tanane (schorsing), Bruns (quarantaine) en Bero (geblesseerd). Alle drie basisspelers tijdens het begin van de competitie. Daarbij heeft PSV veel meer geld en een veel bredere selectie. Deze scheidsrechter verdient alle lof. Hij laat een wedstrijd een wedstrijd worden. En hij heeft zelfs de ballen om een schijnbaar duidelijke penalty te annuleren. Hij dacht niet aan zijn eigen ego en ook niet aan de topclub. Zeer moedig besluit!