Volledig scherm
Leonid Sloetski. © Pro Shots/Paul Meima

Vitesse: Weinig kans op extra verdediger

ARNHEM - De kans dat Vitesse op de slotdag van de transferperiode nog een extra verdediger aantrekt, is nihil. De Arnhemse club heeft de voorbije week de markt afgespeurd, maar daarbij is geen vervanger gevonden voor Rasmus Thelander. De Deen is maanden uitgeschakeld door een enkelbreuk.

Vitesse zit dun in de centrumverdedigers. Naast Thelander is ook Arnold Kruiswijk langdurig geblesseerd. De Groninger kampt met een rugkwetsuur.

Trainer Leonid Sloetski heeft nu naast Jake Clarke-Salter en Maikel van der Werff alleen de beschikking over Danilho Doekhi, deze zomer overgekomen van Jong Ajax. Voordeel is wel dat Khalid Karami multifunctioneel is. De Amsterdammer is gehaald als rechtsback, maar kan ook centraal achterin uit de voeten. Op die positie heeft hij onder andere bij Go Ahead Eagles vaak gespeeld. ,,Ook Max Clark kan centraal achterin uit de voeten”, stelt Sloetski.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.