Jay-Roy Grot (links) voor VVV in duel met Rasmus Kristensen van Ajax.
Volledig scherm
Jay-Roy Grot (links) voor VVV in duel met Rasmus Kristensen van Ajax. © SCS/Sander Chamid

Vitesse wil transfer Grot afronden

ARNHEM - Vitesse is in verregaande onderhandeling met Jay-Roy Grot. De aanvaller is in Arnhem gesignaleerd voor de medische keuring. De eredivisionist wil hem voor een jaar huren van Leeds United.

11 reacties

 • Erik2886

  3 jaar geleden
  Deze jongen is vorig jaar meestal als links/rechtsbuiten opgesteld en de meeste wedstrijden waren invalbeurten dus dan vind ik 6 goals in 33 wedstrijden nog niet eens zo heel slecht.Als Vitesse supporter moet je het niet eens erg vinden dat zulke jongens naar de club komen we hebben jarenlang 2e/3e rangs buitenlandse spelers gehad die totaal geen band hadden met de club en naar een jaar al weer weg zijn. Waar heeft dat toegeleid 1 keer groepsfase Europa league, geef mij dan maar jongens die alles voor Vitesse willen geven en iets met de club hebben. Speel dan nog liever in het rechter rijtje. 
 • Arnhem52

  3 jaar geleden
  Armoe troef bij dit Vitesse. Op naar het rechter rijtje !!!!!!!!!!!!!
 • M Reg

  3 jaar geleden
  Nou. Dat geeft her niveau dat Vitesse wil nastreven wel goed weer.
 • MW70

  3 jaar geleden
  Ja en? Dan is het maar een keer een minder seizoen. Vorig jaar flink geïnvesteerd wat heeft het opgebracht??? Niks Misschien gaat nu wel beter....
 • Praetjes

  3 jaar geleden
  Voor al die fans die nog steeds denken dat "Ons Vitesse" gaat strijden voor europees voetbal !!!!!!vergeet het maar. Er is geen geld voor topspelers. We moeten het doen met afdankertjes en spelers die niets hoeven te kosten. Het resultaat daarvan is dat we hopelijk mee kunnen draaien met de middenmoot.