Volledig scherm
Mats Grotenbreg (hier op archiefbeeld) scoorde de gelijkmaker voor Vitesse in de oefenwedstrijd tegen Volendam. © Proshots/Toon Dompeling

Vitesse wint in oefenduel van FC Volendam

ARNHEM - Vitesse heeft dinsdagmiddag met een combinatieteam gewonnen van Volendam. Op Papendal eindigde het vriendschappelijke duel in 4-2.

Volendam, ook acterend met een combinatie-elftal, kwam voor rust op een 2-0 voorsprong. Teije ten Den rondde tweemaal af.

Bij Vitesse begonnen van de eerste selectie Alexander Büttner, Thomas Bruns, Hilary Gong, Thomas Buitink, Danilho Doekhi, Khalid Karami en Mukhtar Ali. Na rust bleven alleen Doekhi, Karami en Ali staan.

Die tweede helft was aan Arnhemse kant veel beter. Richie Usaba zorgde voor de aansluiting (1-2), waarna Mats Grotenbreg gelijk maakte. Daarna zorgde Mike de Beer voor de 3-2. En uiteindelijk maakte Lars ten Teije de 4-2.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.