Volledig scherm
Guram Kashia. © Marcel Bonte

Vitesse ziet sterren uitvliegen

ARNHEM – Vitesse traint de komende weken met een flink uitgedunde groep. De Arnhemse club ziet vanwege de interlandperiode weer tal van spelers uitvliegen.

Volledig scherm
Eloy Room (groen shirt) © Gratis

Eloy Room
Trainer Henk Fraser zwaait Eloy Room uit naar Curaçao. In Willemstad wacht de doelman van Vitesse een oefenduel met El Salvador (woensdag 22 maart). Het Midden-Amerikaanse land is in de zomer in poule C ook tegenstander op de CONCACAF Gold Cup.

Volledig scherm
Milot Rashica. © Ronald Bonestroo

Guram Kashia en Milot Rashica
Aanvoerder Guram Kashia speelt in Europa twee interlands. Voor de WK-kwalificatie staat het thuisduel met Servië (vrijdag 24 maart) op de rol. Georgië oefent in Tiflis ook nog tegen Litouwen (dinsdag 28 maart, vriendschappelijk).

Milot Rashica werkt met Kosovo één interland af. De vleugelspits staat vrijdag 24 maart in Shkoder (Albanië) voor de WK-kwalificatie tegenover IJsland.

Volledig scherm
Yuning Zhang. © ANP Pro Shots

Yuning Zhang
Yuning Zhang vliegt terug naar China. De spits speelt in het kader van de WK-kwalificatie op donderdag 23 maart thuis tegen Zuid-Korea. Op dinsdag 28 maart is Iran in Teheran de tegenstander.

Volledig scherm
Lewis Baker. © Olaf Kraak/ANP

Lewis Baker
Lewis Baker is opgeroepen voor Jong Engeland. De Brit speelt op vrijdag 24 maart tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland. Op maandag 27 maart rest dan een wedstrijd tegen Jong Denemarken.

Oranje
Voor de vertegenwoordigende teams van Oranje worden vrijdag de selecties bekend gemaakt. In de voorselecties zitten Kevin Diks (Jong Oranje) en Mitchell van Bergen en Lars ten Teije (Onder 19).