Volledig scherm
Coach Leonid Sloetski op de training van Vitesse. © AP

Vol programma Vitesse in Polen

ARNHEM - Vitesse heeft een volle agenda voor het trainingskamp in Polen. De Arnhemse club speelt in juli binnen elf dagen vier vriendschappelijke wedstrijden.

Vitesse start de voorbereiding op zondag 23 juni op Papendal. In de eerste week staan er in Arnhem louter trainingen op het programma.

De eredivisieclub verblijft vervolgens van 2 tot 13 juli in de nabijheid van Poznan. Vitesse komt daarbij op woensdag 3 juli (16.00 uur) in actie tegen FC Midtjylland uit Denemarken. Op zaterdag 6 juli volgt dan een duel met de Poolse profclub Korona Kielce (17.00 uur).

De Gelderse club vervolgt de oefencampagne tegen Lech Poznan op dinsdag 9 juli (aftrap 16.00 uur). De laatste wedstrijd van het trainingskamp is tegen Pogon Szczecin, op vrijdag 12 juli (aanvang 16.00 uur).

Het oefenprogramma in Polen moet nog wel definitief akkoord krijgen, stelt een woordvoerder van Vitesse.

Vitesse reist voor een meerdaags trainingskamp voor de eerste keer naar Polen. De voorbije twee jaar verbleef de club in Oostenrijk. Onder coach Leonid Sloetski belegt de eredivisionist langere trainingskampen in het buitenland. De zomercampagne in Polen duurt elf dagen. Vorig jaar zomer verbleef de Gelderse club twee weken in Oostenrijk. In de winter volgde nog een trainingskamp van elf dagen in Portugal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.