Willem Osterloh
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Osterloh © Raphael Drent

Willem Osterloh: de anonieme sponsor van Vitesse

ELST - De Russen hebben 155 miljoen euro in Vitesse gestopt. Dat is een exorbitant bedrag, maar voetbal kost geld. Vroeger ook al. Het verhaal van Willem Osterloh, sponsor in Arnhem vóór het Russische tijdperk.

13 reacties

 • Freek Driessens

  4 maanden geleden
  Idioterie, geld stoppen in een omgeving waarin al exorbitante salarissen verdiend worden met simpel achter een balletje aanhollen, belachelijk !! Doe met dat geld in godsnaam wat anders, er is al genoeg op te lossen in deze wereld momenteel, denk daar maar eens aan ipv voetballers te gaan spekken, wat schiet de maatschappij hiermee op, behalve ME en rellen ook nog !!
 • Gerard Mekking

  4 maanden geleden
  Vitesse is in principe bodemloze put geworden. ik zou gewoon als Vitesse niet verkocht boek sluiten en het is over net als voorgaande clubs zoals Wageningen Amersfoort Vlaardingen ect. gewoon klaar.
 • J Peters

  4 maanden geleden
  Bericht uit Arnhem: iedereen die reageert met een verwijzing naar "hun woonplaats' Nijmegen, komen eigenlijk uit Arnhem.
 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Die jongen at vroeger op het Thomas mijn brood van bakker Buys op. Hij is er groot mee geworden.
 • Rob van Kampen

  4 maanden geleden
  Wat ik onduidelijk vind is of de lening uiteindelijk wel of niet is terugbetaald door de club of Russen….lees nergens dat hij heeft gezegd; laat maar zitten…..