Volledig scherm
Alexander Tempels (links) keert zaterdagavond tegen RKZVC terug in de selectie van Silvolde. © Theo Kock

Alexander Tempels terug in selectie Silvolde

SILVOLDE - De selectie van hoofdklasser Silvolde kent zaterdagavond in de derby tegen RKZVC (aanvang 19.00 uur) een opvallende naam: Alexander Tempels.

De 35-jarige Tempels stopte afgelopen zomer na 11 jaar in de hoofdmacht te hebben gespeeld. Saillant detail: zijn laatste wedstrijd was in mei van dit jaar tegen RKZVC (1-1). Toen werd Tempels nog voor rust uit het veld gestuurd nadat hij tegenstander Bart te Focht op zijn knie trapte. De tuchtcommissie van de KNVB legde hem daarvoor een schorsing van drie duels op.

,,Alexander speelt nu in het 2e elftal van Silvolde, maar omdat deze wedstrijd op zaterdag is, bijt het niet", zegt Silvolde-trainer Dennis van Beukering. 

Bij Silvolde ontbreken in de derby Mike van Aken (geschorst) en de geblesseerden Evert Römer, Gijs Hakvoort, Stan te Vaarwerk en Chiel Terhorst.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal