Nick van Breugel (rechts) scoorde de 2-0 voor AZSV tegen AVW'66.
Volledig scherm
Nick van Breugel (rechts) scoorde de 2-0 voor AZSV tegen AVW'66. © theo kock

AZSV en RKZVC simpel verder in beker; tiental van DZC'68 ligt eruit

DOETINCHEM - De hoofdklassers AZSV en RKZVC hebben dinsdagavond zonder problemen de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt.

TWEEDE RONDE BEKER

AZSV-AVW’66 3-0 (2-0). 1-0 Rens Heusinkveld, 2-0 Nick van Breugel, 3-0 Joost Rasing.
A-junior Nick van Breugel scoorde de tweede treffer van de Aaltense hoofdklasser AZSV. Het duel moest in de tweede helft op een ander veld worden voortgezet, omdat het licht in Aalten uitviel.
AZSV moet in december in de tussenronde nu aantreden tegen de winnaar van AZSV 2-FC Trias. Dit duel wordt woensdagavond om 20.00 uur in Aalten gespeeld. 

RKZVC-Be Quick Zutphen (zat.) 7-1 (3-0). 1-0 Freek Voogel, 2-0 en 3-0 Jens Schutten, 4-1 Toby Bokkers, 5-1, 6-1 en 7-1 Jouke Knippenborg.
,,Een trainingspartijtje’’, zei trainer Laurens Knippenborg van de Zieuwentse hoofdklasser RKZVC. Zijn ploeg speelt in de tussenronde nu tegen De Bataven.

DZC’68-De Bataven 0-1 (0-0).
,,We stonden na een kwartier al met tien man nadat Robin Faber zijn tweede gele kaart had gekregen’’, aldus trainer Stéven Verheijen van het Doetinchemse DZC’68. ,,Ook met een man minder waren we beter, maar we liepen helaas tegen een counter aan.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal